Levente nap

Levente nap – kampány
GLG 2019. 12. 13.

A Levente naphoz kötődő diákigazgató- választás iskolánk sok éves hagyománya. A 11. évfolyamos osztályok egy-egy jelöltet állítanak, akikre a Levente-nap reggelén a tanárok és diákok szavazhatnak.
A szavazás napját kampány előzi meg, amikor az osztályok korteskedhetnek a jelöltjük mellett. Idén a 11.A osztály jelöltje Kiss Máté, a 11.B osztályé pedig Berki Rajmond volt. A pénteki nap első felében az A osztály, a második felében a B osztály kampányolhatott. Az osztályok süteménnyel, üdítővel vendégelték meg az iskola többi tanulóját és a tanárokat. A kampányplakátok is kikerültek az ajtókra. A szünetekben tombolahúzás volt, ahol kisebb-nagyobb ajándéktárgyakat lehetett nyerni. A nagyszünetben került sor a kampánynap legérdekesebb eseményére, a kampányvideók levetítésére. Mindkét osztály vidám, humoros kampányfilmet készített.
A kampány munkája mindig összekovácsolja az osztályközösségeket, láthatólag ez idén sem volt másképp. Mindenki izgatottan várta a másnapi választás eredményeit.
A választást Kiss Máté és osztálya, a 11.A nyerte.

Levente nap – kampány
GLG 2019. 12. 14.

A diákigazgató beszéde:

Tiszelt Tanáraink és kedves Diáktársaim!

Elsősorban szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott engem és az osztályt!
A kampányfilmünk nem sikerülhetett volna ilyen jól egyes tanárok közreműködése nélkül!
Ezúton szeretném megköszönni igazgató nőnek, hogy engedélyt adott a forgatásra és hogy még a jelen körülmények között is foglalkozott velünk, ilyen rövid idő alatt megnézte és engedélyezte a vetítést. Füller Tamás tanár úrnak a színvonalas alakítást és a drága osztáyfőnökünk, Anita néni segítségét! Meg szeretném köszönni Endrésik Zsolt és Molnár Csaba tanár úr, valamint Szénási Beáta és Molnárné Varga Anita felajánlásait a tombolára.
Köszönöm kedves szüleink háttérmunkáját, a finom sütiket és a testi-lelki támogatást.
Nagy pacsi mindegyik másik osztálynak, legfőképpen a 12/B-nek, a 10/B- nek ,a 9/A- nak, de nem szabad megfeledkeznünk a többiekről sem , rengetegen támogattak minket, amivel egy olyan pozitív löketet adtak az osztályunk összes tagjának, ami mindaddig el fog bennünket kísérni, amíg itt töltjük hátralévő iskolás éveinket.
Most, hogy itt állhatok, mint újdonsült diákigazgató, szeretném az osztályomat is megemlíteni. Megtisztelő az, hogy én lehettem a jelölt. De nyomatékosítani szeretném mindenki számára, hogy a kampányt nem én nyertem meg, hanem a 11/A .Én csak az a szerencsés ember vagyok akit a többiek megtiszteltek ezzel az érdemmel. Az eddigi éveink alatt ilyen szintű összefogást még nem tapasztaltam.
Büszke vagyok rátok!
Szokásunkhoz hűen mindent az utolsó napokra hagytunk, de ez sem jelentett problémát, példaértékű volt az összefogásunk. Szeretném megemlíteni Peti hatalmas munkáját, azt a sok időt, amit a filmünkbe ölt, nem hiába.
A mai napon igyekszem a legjobb képességeim szerint igazgatni az iskolát. Mindenkinek azt kívánom, hogy érezze ma nagyon jól magát!