EFOP-4.1.3-17-2017-00465

A „Gomba Levente Gimnázium tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című projekt keretében aKazincbarcikai Tankerületi Központ 50 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A Széchenyi 2020 program keretében az EFOP-4.1.3-17-2017-00465 kódszámú projektnek köszönhetően megvalósul a nevelési – oktatási tevékenység megvalósításához használt termek, és azok elérését szolgáló folyosó, közlekedő felújítása. A megvalósítás alatt álló projekt keretein belül sor kerül a nyelvi tanterem, valamint az épület energetikai korszerűsítésére.

A projekt célja olyan országos viszonylatnak megfelelő tanulási környezet biztosítása a célcsoport számára, ahol minőségi oktatásban, értékközvetítő, támogató nevelésben részesülhetnek a tanulók. A fejlesztés sikeres megvalósítását a kapcsolódó szakértők és szolgáltatók segítik.

A projekthez kapcsolódó nyitórendezvény 2018. 03. 05-én került megrendezésre. Az eseményen beszédet mondott Riz Gábor országgyűlési képviselő és Székelyné Varga Mária Ágnes a Kazincbarcikai Tankerületi Központ igazgató asszonya. A résztvevő vendégek megismerhették a megvalósítandó projekt legjelentősebb mérföldköveit.

A pályázathoz kapcsolódó első közbeszerzési eljárás eredménytelenül zárult. A második közbeszerzési eljárás keretében a nyertes ajánlat benyújtója a Hódos Épker Kft. volt.

A munkaterület átadása 2019. február 5-én történt meg.

A kivitelezési munkálatok az ütemtervnek megfelelően zajlottak.
A műszaki átadás 2019. március 29-én volt.

A projekt befejezéseként a záró rendezvény 2019. június 11-én került
megrendezésre, ahol a résztvevők megtekinthették az elkészült beruházást.